Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Наведена нижче Політика конфіденційності регулює методи збору інформації в Інтернеті ТОВ “Пульс” та пов’язаних з нею організацій («Компанія», «ми» або «нас»). Зокрема, в ньому викладено типи інформації, яку ми збираємо про вас, коли ви використовуєте https://pulse.com та інші веб-сайти, якими керує компанія (разом «Сайт») та способами, якими ми використовуємо цю інформацію. Ця Політика конфіденційності, включаючи нашу заяву про конфіденційність дітей, стосується в першу чергу інформації, яку ми збираємо в Інтернеті; однак частина цієї Політики конфіденційності, яка стосується Загального положення про конфіденційність даних Європейського Союзу, може застосовуватися до деяких даних, які ви надаєте нам офлайн та/або іншими способами (наприклад, під час живої події, через по телефону або поштою).

Ми створили цю Політику конфіденційності, щоб продемонструвати нашу тверду прихильність до конфіденційності та безпеки. Ця Політика конфіденційності описує, як наша Компанія збирає інформацію від усіх кінцевих користувачів наших Інтернет-послуг («Послуги»), включаючи тих, хто отримує доступ до деяких наших Сервісів, але не мають облікових записів («Відвідувачі»), і тих, хто може купувати Продукти та/ або сплачувати щомісячну плату за послуги, щоб підписатися на Службу («Члени»).

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності. Відвідуючи та використовуючи Сайт, ви погоджуєтеся з тим, що використання вами нашого Сайту та будь-які суперечки щодо конфіденційності регулюються цією Політикою конфіденційності. Прагнучи відповідати змінам у технології та ухваленню нових правил і законів, нам може знадобитися змінити нашу Політику в якийсь момент у майбутньому, і в такому випадку ми опублікуємо зміни до цієї Політики конфіденційності на цьому веб-сайті та оновити дату набрання чинності політики, щоб відобразити дату внесення змін. Продовжуючи використовувати Сайт після того, як ми опублікуємо будь-які такі зміни, ви приймаєте Політику конфіденційності як змінену.

Вступ

Ми можемо збирати та зберігати особисту чи іншу інформацію, яку ви добровільно надаєте нам в Інтернеті під час використання Сайту (наприклад, перебуваючи на Сайті або відповідаючи електронною поштою на функцію, надану на Сайті). Сайт зв’язується лише з особами, які спеціально просять нас це зробити, або якщо вони зареєструвалися для отримання наших повідомлень, відвідали одну з наших подій або придбали один з наших продуктів. Сайт збирає особисту інформацію від наших користувачів під час онлайн-реєстрації та онлайн-покупок. Як правило, ця інформація включає ім’я та адресу електронної пошти для реєстрації чи підписання, а також ім’я, поштову адресу та інформацію про кредитну картку під час реєстрації на наші заходи чи купівлю наших продуктів. Всю цю інформацію ви надаєте нам.

Ми також збираємо та зберігаємо інформацію, яка генерується автоматично під час навігації в Інтернеті на Сайті. Наприклад, ми можемо збирати інформацію про підключення вашого комп’ютера до Інтернету, що дозволяє нам, серед іншого, покращувати доставку наших веб-сторінок до вас і вимірювати трафік на Сайті. Якщо ви отримали доступ до нашого сайту через платформу соціальних медіа, наприклад Facebook, ми можемо збирати інформацію, пов’язану з вашим обліковим записом у соціальних мережах, таку як ваш ідентифікатор або ідентифікатор на цій платформі. Ми також можемо використовувати стандартну функцію, яка міститься в програмному забезпеченні браузера, яка називається «cookie», щоб покращити ваш досвід роботи з Сайтом, і веб-маяки, щоб отримати доступ до файлів cookie, підрахувати користувачів, які відвідують Сайт, або відкрити повідомлення електронної пошти у форматі HTML.

Ми використовуємо інформацію, яку ми збираємо від вас, коли ви використовуєте Сайт різними способами, включаючи використання інформації для налаштування функцій; реклама, що з’являється на Сайті; і надання вам інших пропозицій електронною поштою, прямою поштою чи іншим чином. Ми також можемо надавати вашу інформацію третім сторонам, таким як постачальники послуг, підрядники та сторонні видавці та рекламодавці для різних цілей. Якщо ви не повідомите нас відповідно до процесу, описаного нижче, ми залишаємо за собою право використовувати та розкривати третім сторонам всю інформацію, зібрану від вас та про вас під час використання вами Сайту будь-яким способом і з будь-якою метою, наприклад щоб дозволити нам або третій стороні надати вам інформацію про продукти та послуги.

Будь ласка, майте на увазі, що щоразу, коли ви добровільно робите свою особисту інформацію доступною для перегляду третім сторонам в Інтернеті – наприклад, на дошках оголошень, веб-журналах, електронною поштою або в зонах чату – цю інформацію можуть переглядати, збирати та використовувати інші, крім нас . Ми не несемо відповідальності за будь-яке несанкціоноване використання такої інформації третіми сторонами.

Деякі з наших сторонніх рекламодавців і рекламних серверів, які розміщують і представляють рекламу на Сайті, також можуть збирати інформацію від вас за допомогою файлів cookie, веб-маяків або подібних технологій. Ці сторонні рекламодавці та рекламні сервери можуть використовувати зібрану ними інформацію, щоб допомогти представити свою рекламу, оцінити й дослідити ефективність реклами або в інших цілях. Використання та збір вашої інформації цими сторонніми рекламодавцями та рекламними серверами регулюється відповідною політикою конфіденційності третьої сторони та не підпадає під дію нашої Політики конфіденційності. Справді, політика конфіденційності цих сторонніх рекламодавців і рекламних серверів може відрізнятися від нашої. Якщо у вас є якісь побоювання щодо використання файлів cookie чи веб-маяків третьою стороною або використання вашої інформації, вам слід відвідати веб-сайт цієї сторони та переглянути її політику конфіденційності. Сайт також містить посилання на інші веб-сайти та надає доступ до продуктів і послуг, що пропонуються третіми сторонами, політику конфіденційності яких ми не контролюємо. Коли ви отримуєте доступ до іншого веб-сайту або купуєте продукти чи послуги сторонніх розробників через Сайт, використання будь-якої інформації, яку ви надаєте, регулюється політикою конфіденційності оператора сайту, який ви відвідуєте, або постачальника таких продуктів чи послуг. Також зверніть увагу, що в міру зростання нашого бізнесу ми можемо купувати або продавати різні активи. У малоймовірному випадку, коли ми продаємо частину або всі наші активи, або один чи кілька наших веб-сайтів буде придбано іншою компанією, інформація про наших користувачів може бути серед переданих активів.

Особиста інформація, яку збирає наша компанія та як вона використовується

Вступ

Учасників можуть попросити надати певну особисту інформацію, коли вони реєструються на наші продукти чи послуги, включаючи ім’я, адресу, номер телефону, платіжну інформацію (наприклад, номер кредитної картки) та тип персонального комп’ютера, який використовується для доступу до Послуг. Особиста інформація, зібрана від Учасників під час процесу реєстрації (або в будь-який інший час), використовується в основному для забезпечення індивідуального досвіду під час використання наших Продуктів та Послуг. Ваша інформація ніколи не буде розголошена, продана, ліцензована чи продана третім особам. Однак ми можемо обмежено розкривати особисту інформацію за конкретних обставин, описаних нижче.

Інформація, яку ви нам надаєте, ніколи не буде розголошена, продана, ліцензована або продана третій стороні. Однак існують конкретні випадки, описані нижче, коли ваша інформація може бути надана відомій третій стороні.

Типи інформації, яку ми збираємо та зберігаємо.

Деякі відомості, які ми можемо збирати про вас та зберігати у зв’язку з наданням та наданням вам наших послуг, можуть включати:

  • Ім’я
  • Адреса електронної пошти
  • Поштова адреса
  • Адреса виставлення рахунків 
  • електронна пошта PayPal
  • Замаскована інформація про кредитну картку ( для – відшкодування)
  • Вік
  • Стать
  • Сімейний стан
  • Релігія
  • Діапазон доходу
  • Освіта
  • Професія
  • Статус батьківства
  • Інші відповіді на опитування та анкети
  • Джерело реєстрації
  • Дата створення облікового запису
  • Дата оновлення облікового запису
  • IP-адреса
  • Відмітка часу
  • Тип пристрою
  • Операційна система
  • Веб
  • Відкрити кліки
  • ID користувача
  • Поведінка користувача
  • Історія входу
  • Деталі замовлення
  • Місцезнаходження
  • Facebook ID
  • Фото
  • Мова
  • Країна
  • Часовий пояс
  • День народження
  • Оцінка NPS
  • Ваша оцінка нашої підтримки
  • Номер телефону
  • Записи телефонних дзвінків
  • Відгуки, з Вашим дозволом
  • Анонімні коментарі Facebook
  • Місцезнаходження в реальному часі
  • Сексуальні переваги
Як ми використовуємо вашу особисту інформацію:

Вищенаведена особиста інформація може використовуватися для наступні цілі:

  1. працювати, покращувати, або просувати нашу Службу
  2. Щоб зв’язатися з вами,
  • якщо ви погодилися отримувати повідомлення електронною поштою
  • . Щоб відповісти на ваші запити електронною поштою. Зокрема, коли Відвідувачі або Учасники надсилають нам запити електронною поштою, зворотна електронна адреса використовується для відповіді на запит електронної пошти, який ми отримуємо. Ми не використовуємо зворотну адресу електронної пошти для будь-яких інших цілей і не передаємо її третім сторонам.
  1. Щоб відстежувати та аналізувати такі тенденції, як:
  • Історія покупок
  • Звіти про продажі
  • Поведінка на сайті
  • Кліки в електронній пошті
  1. Для маркетингу наших продуктів і послуг за допомогою:
  • Маркетинг електронною поштою
  • Реклама, включаючи перенацілювання через Google і Facebook
  • Сповіщення
  1. Виконання бухгалтерських, адміністративних та юридичних завдань

Деякі особисті Інформацію, зазначену в списку вище, можна зібрати за допомогою використання вами https://pulse.com. Ми збираємо дані за допомогою цієї оцінки, щоб наші користувачі підвищили обізнаність про себе. Проте ми використовуємо ці дані для маркетингових цілей, як інструмент рекомендацій.

Хто має доступ до ваших даних у нашій організації

У нашій організації доступ до ваших даних обмежено тим особам, яким потрібен доступ, щоб надати вам продукти та послуги, які ви купуєте у нас, зв’язатися з вами та відповісти на ваші запити , включаючи запити на відшкодування. Ці співробітники можуть бути в таких командах, як: маркетинг, події, розробка, виконавчий директор, служба підтримки клієнтів. Співробітники мають доступ лише до даних, які стосуються їхньої команди, за принципом «потреба знати».

З ким ми передаємо ваші дані за межами нашої організації та чому

Обробники

Ми можемо використовувати постачальників послуг у зв’язку з функціонуванням та вдосконаленням Сайту, щоб допомогти з певними функціями, такими як обробка платежів, передача електронної пошти, проведення опитувань або конкурсів, розміщення даних, керування нашими оголошеннями, а також деякі аспекти нашої технічної підтримки та підтримки клієнтів. Ми вживаємо заходів для забезпечення того, щоб ці постачальники послуг отримували, обробляли та зберігали інформацію про вас лише для тих цілей, які ми санкціонуємо, з дотриманням зобов’язань щодо конфіденційності, у тому числі шляхом виконання угод про конфіденційність даних або доповнень, які відповідають GDPR, відповідно до вимог.

Ми використовуємо сторонні рішення для маркетингу та аналітики. Ця обробка відбувається на сторонніх платформах в облікових записах, що належать Компанії, включаючи, але не обмежуючись, Google Analytics, сповіщення Braze та служби електронної пошти Maropost. Ця обробка регулюється нашими Угодами про конфіденційність даних або Додатками з цими третіми сторонами та їх відповідними політиками конфіденційності.

Повноваження

Ми можемо отримувати доступ, зберігати та розкривати інформацію про вас третім сторонам, включаючи вміст повідомлень, якщо ми вважаємо, що розголошення відповідає чи вимагається чинним законодавством, нормативним актом, юридичним процесом або аудитом. Ми також можемо розкривати інформацію про вас, якщо вважаємо, що ваші дії суперечать нашим Умовам надання послуг або пов’язаним з ними інструкціям і політикам, або якщо це необхідно для захисту прав, власності чи безпеки чи запобігання шахрайству чи зловживанню Компанією чи іншими особами .

Чому ми

зберігаємо інформацію, яку ми збираємо від вас. Ми зберігаємо певну інформацію, яку ми збираємо від вас, поки ви є учасником Сайту, а в деяких випадках, коли ви видалили свій обліковий запис, з наступних причин:

  • Отже, ви можете використовувати наш Сайт;
  • Щоб ми не спілкувалися з вами, якщо ви попросили нас цього не робити;
  • Щоб надати вам відшкодування, якщо на це є право;
  • Щоб краще зрозуміти трафік нашого сайту, щоб ми могли надати всім учасникам найкращий досвід;
  • Щоб виявити та запобігти зловживання нашим Сайтом, незаконну діяльність та порушення наших Умов надання послуг; і
  • Для дотримання відповідних законодавчих, податкових або бухгалтерських вимог.

Якщо у нас немає поточної законної ділової потреби обробляти вашу інформацію, ми видалимо або анонімізуємо її.

Ресурси третьої сторони

Інтегрований логін

Для зручності використання вам також надається можливість пов’язати свій обліковий запис Пульс на Сайті з обліковим записом на сторонньому сайті, такому як, наприклад, Facebook. Сторонній сайт підтвердить вашу особу, дозволить вам увійти на платформи Пульс за допомогою єдиних кнопок входу в соціальні мережі та поділитися певною особистою інформацією, яку ви дозволите нам збирати. Увійшовши за допомогою свого облікового запису стороннього постачальника ідентифікаційної інформації («Ідентифікатор третьої сторони»), ви уповноважуєте Пульс збирати, зберігати та використовувати, відповідно до цієї Політики конфіденційності, будь-яку інформацію, яку ви дозволили сторонньому ІТС надати Пульс. Така інформація може включати ваше ім’я та прізвище, стать, місцезнаходження, ім’я користувача, адресу електронної пошти, зображення або номер телефону.

Вам буде надано можливість пов’язати свій обліковий запис Пульс з обліковим записом у соціальних мережах, наприклад, Facebook. Коли ви вирішите ввійти за допомогою свого облікового запису соціальної мережі, сайт соціальних мереж: підтвердить вашу особу, дозволить вам увійти у свій обліковий запис Пульс за допомогою єдиної кнопки входу в соціальну мережу та надати особисту інформацію, якою ви погоджуєтеся поділитися з нами.

Реєстрація таким чином означає, що ви надаєте Пульс дозвіл збирати, зберігати та використовувати вашу інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності. Така інформація може включати ваше ім’я та прізвище, стать, місцезнаходження, ім’я користувача, адресу електронної пошти, зображення або номер телефону.

Інтеграція третьої сторони

Якщо ви входите через обліковий запис третьої сторони, як-от Facebook, ми ділимося з ними певною інформацією, а вони передають нам деяку інформацію, але лише з метою доступу до вашого облікового запису. Те, що надають нам сторонні сайти, залежить від їхньої політики конфіденційності. Ми радимо вам ознайомитися з політикою конфіденційності стороннього сайту, щоб знати, якою інформацією вони поширюються.

Коли ви входите у свій обліковий запис Пульс за допомогою свого облікового запису в соціальних мережах, ми також надаємо деяку базову інформацію облікового запису вашому провайдеру соціальних мереж. Те, чим ми ділимося з постачальником соціальних мереж, залежить від його політики конфіденційності. Ми радимо вам ознайомитися з Політикою конфіденційності сайту соціальних мереж, щоб ознайомитися з інформацією, яку вони запитують у нас.

Партнерські посилання

Іноді ви можете натиснути на одне з партнерських посилань Пульс і зареєструватися або купити щось за цим посиланням. У цьому випадку особа або організація, відповідальна за партнерське посилання, матиме інформацію, яку ви надали. Це може бути ваша адреса електронної пошти, ім’я, адреса або все, що вас запитують. Якщо ви зареєструвалися або купили щось у Пульс через партнерське посилання, перегляньте політику конфіденційності на їхньому сайті.

Інтернет-магазини

Якщо ви замовляєте послуги або продукти безпосередньо в нашій компанії, ми використовуватимемо надану вами особисту інформацію лише для обробки цього замовлення. Ми не передаємо цю інформацію стороннім особам, крім випадків, коли це необхідно для виконання цього замовлення.

Якщо ви виконуєте замовлення для деяких інших компаній, які можуть бути пов’язані з нашим Сайтом, наприклад, онлайн-замовлення подарунків, надіслане безпосередньо одержувачу, вас можуть попросити надати інформацію про одержувача, таку як ім’я, адреса одержувача , і номер телефону. Наша компанія не контролює використання третіми сторонами будь-якої особистої інформації, яку ви надаєте під час розміщення такого замовлення. Будь ласка, будьте уважні при цьому. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності та умовами використання будь-якої іншої компанії (компаній), чиї веб-сайти ви можете отримати з нашого сайту.

Файли cookie та інструменти відстеження

Ми використовуємо файли cookie, щоб полегшити вам користування нашим веб-сайтом. Ви можете вказати своєму браузеру відмовитися від усіх файлів cookie або вказати, коли файл cookie надсилається. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете використовувати деякі частини нашого Сайту. Ми використовуємо файли cookie з наступних причин:

  • щоб запам’ятати вашу країну та мовні налаштування
  • щоб надати інформацію, яка відповідає вашим інтересам
  • щоб допомогти нам зрозуміти нашу аудиторію та моделі трафіку
  • Щоб ви могли автоматично входити в програми та частини нашого сайту, які вимагають членства, щоб керувати та представляти інформацію про сайт, що відображається на нашому веб-сайті, яка буде специфічною для вас.

Ми також використовуємо веб-маяки для збору неособистих даних про те, як ви використовуєте наш сайт, наприклад, як довго ви відвідували нашу сторінку, який веб-браузер ви використовуєте, який ваш операційну систему та хто ваш постачальник послуг Інтернету. Крім того, ми також використовуємо дані Google Analytics і файли cookie DoubleClick для показу оголошень на основі попередніх відвідувань користувачем нашого веб-сайту. Ці дані збираються з тисяч відвідувань сайту та аналізуються в цілому. Це допомагає нам створити кращий веб-сайт, щоб відповідати потребам наших відвідувачів.

Вимкнення файлів cookie та маяків: якщо вам незручно збирати таку інформацію за допомогою файлів cookie та маяків, ми рекомендуємо вимкнути ці функції за допомогою налаштувань вашого браузера, але розумійте, що це обмежить продуктивність та функціональність веб-сайту нашої компанії. Документація вашого браузера має передбачати конкретні процедури для вимкнення підтримки файлів cookie та маяків.

Ви також можете відмовитися від використання файлів cookie DoubleClick, відвідавши сторінку відмови від реклами Google: https://www.google.com/policies/privacy/ads/

Або ви можете відмовитися від Google Analytics, відвідавши сторінку Google Analytics Opt- вихідна сторінка: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Розкриття інформації рекламодавця

Google Analytics

Ми використовуємо функції Google Analytics для рекламодавців для оптимізації нашого бізнесу. Функції рекламодавця включають:

  • ремаркетинг за допомогою Google Analytics
  • Звіти про покази в Медійній мережі
  • інтеграції з платформою подвійного кліку
  • демографічні показники та інтереси

Google Analytics. Увімкнувши ці функції відображення Google Analytics, ми зобов’язані сповіщати наших відвідувачів, повідомляючи про використання цих функцій, а також про те, що ми і третя – сторонні постачальники використовують файли cookie першої сторони (наприклад, файли cookie Google Analytics) або інші основні ідентифікатори, а також сторонні файли cookie (наприклад, файли cookie DoubleClick) або інші сторонні ідентифікатори разом для збору даних про вашу діяльність на нашому сайті. Сайт. Серед іншого, це дає нам змогу зв’язатися з вами, якщо ви почнете заповнювати нашу форму виписки, але відмовитесь від неї до завершення, надіславши електронний лист із нагадуванням про завершення замовлення. Функція «Ремаркетинг» дозволяє нам охопити людей, які раніше відвідували наш сайт, і підібрати потрібну аудиторію за допомогою правильного рекламного повідомлення.

Ви можете відмовитися від використання файлів cookie Google, відвідавши налаштування реклами Google, і/або ви можете відмовитися від використання файлів cookie стороннім постачальником, відвідавши сторінку відмови від Network Advertising Initiative.

Facebook

Як рекламодавці на Facebook і через нашу сторінку Facebook, ми (не Facebook) можемо збирати вміст або інформацію від користувача Facebook, і така інформація може використовуватися у спосіб, зазначений у цій Політиці конфіденційності. Ви даєте згоду на збір такої інформації.

Ми дотримуємося обмежень щодо використання даних Facebook.

  • Будь-які рекламні дані, зібрані, отримані або отримані з нашої реклами у Facebook («Рекламні дані Facebook»), надаються лише тим, хто діє від нашого імені, наприклад, нашим постачальником послуг. Ми несемо відповідальність за те, щоб наші постачальники послуг захищали будь-які рекламні дані Facebook або будь-яку іншу інформацію, отриману від нас, обмежували нами використання всієї цієї інформації та зберігали її конфіденційність і безпеку.
  • Ми не використовуємо рекламні дані Facebook для будь-яких цілей (включаючи перенацілювання, змішування даних у кампаніях кількох рекламодавців або дозволяючи підключення або перенаправлення за допомогою тегів), за винятком сукупної та анонімної основі (якщо не дозволено Facebook) і лише для оцінки ефективності та ефективність наших рекламних кампаній у Facebook.
  • Ми не використовуємо рекламні дані Facebook, включаючи критерії націлювання для реклами Facebook, для створення, додавання, редагування, впливу або розширення профілів користувачів, включаючи профілі, пов’язані з будь-яким ідентифікатором мобільного пристрою або іншим унікальним ідентифікатором, який ідентифікує будь-якого конкретного користувача, браузер, комп’ютер або пристрій.
  • Ми не передаємо будь-які рекламні дані Facebook (включаючи анонімні, зведені чи похідні дані) до жодної рекламної мережі, біржі реклами, брокеру даних чи іншим службам, пов’язаним із рекламою чи монетизацією.

Безпека даних і регулювання конфіденційності даних

Прихильність нашої компанії до безпеки даних:

ми впроваджуємо різноманітні адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки, щоб допомогти захистити вашу особисту інформацію. Наша компанія має різні стандарти внутрішнього контролю, які стосуються конкретно обробки особистої інформації. Вони включають певні засоби контролю, які допомагають захистити інформацію, яку ми збираємо в Інтернеті. Наші співробітники навчені розуміти та дотримуватися цих засобів контролю, і ми повідомляємо нашим співробітникам нашу Політику конфіденційності, методи та інструкції. Однак, хоча ми прагнемо захистити вашу особисту інформацію, ви також повинні вжити заходів для захисту своєї інформації. Ми закликаємо вас вживати всіх запобіжних заходів, щоб захистити вашу особисту інформацію, коли ви перебуваєте в Інтернеті.

Послуги та веб-сайти, які ми спонсоруємо, мають заходи безпеки для захисту від втрати, неправильного використання та зміни інформації, яку ми контролюємо. Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення цілісності та безпеки нашої мережі та систем, ми не можемо гарантувати, що наші заходи безпеки не дозволять стороннім «хакерам» незаконно отримати цю інформацію. Якщо ми виявимо порушення безпеки, яке впливає на ваші дані, ми докладемо всіх зусиль, щоб надати сповіщення протягом 72 годин після того, як наша команда дізналася про це.

Загальний регламент конфіденційності даних (GDPR)

GDPR набирає чинності 25 травня 2018 року і призначений для захисту даних громадян Європейського Союзу (ЄС).

Якщо ви є резидентом Європейської економічної зони (ЄЕЗ) або отримуєте доступ до цього Сайту з ЄЕЗ, у вас є певні права щодо ваших даних. Ми відповідаємо на всі запити, які ми отримуємо від осіб, які бажають реалізувати свої права на захист даних відповідно до чинного законодавства про захист даних. Ви можете зв’язатися з нами, надіславши листа на адресу support@pulse.ua

Правова основа для обробки персональних даних відповідно до GDPR

Ми можемо обробляти персональні дані за таких умов:

  • Згода: ви дали свою згоду на обробку персональних даних для однієї або кількох конкретних цілей.
  • Виконання договору: Надання Персональних даних необхідно для виконання угоди з Вами та/або для виконання будь-яких переддоговірних зобов’язань.
  • Юридичні зобов’язання: Обробка Персональних даних необхідна для виконання юридичних зобов’язань, на які покладається Компанія.
  • Життєво важливі інтереси: Обробка персональних даних необхідна для захисту ваших життєвих інтересів або інтересів іншої фізичної особи.
  • Громадські інтереси: Обробка персональних даних пов’язана із завданням, яке виконується в суспільних інтересах або під час виконання службових повноважень, наданих Компанії. Законні інтереси: Обробка персональних даних необхідна для цілей законних інтересів, які переслідує Компанія.
  • У будь-якому випадку, Компанія з радістю допоможе роз’яснити конкретну правову основу, яка застосовується до обробки, і зокрема, чи є надання Персональних даних законодавчою чи договірною вимогою, або вимогою, необхідною для укладення договору.
Ваші права відповідно до GDPR

Компанія зобов’язується поважати конфіденційність ваших персональних даних і гарантувати, що ви можете скористатися своїми правами. Відповідно до цієї Політики конфіденційності та за законом, якщо ви перебуваєте в ЄС, ви маєте право:

  • Запитувати доступ до ваших персональних даних. Право на доступ, оновлення або видалення інформації, яку ми маємо про вас. Коли це можливо, ви можете отримати доступ, оновити або подати запит на видалення своїх персональних даних безпосередньо в розділі налаштувань облікового запису. Якщо ви не можете виконати ці дії самостійно, зв’яжіться з нами, щоб допомогти вам. Це також дозволяє вам отримати копію Персональних даних, які ми зберігаємо про вас.
  • Запит на виправлення Персональних даних, які ми зберігаємо про вас. Ви маєте право виправити будь-яку неповну або неточну інформацію, яку ми зберігаємо про вас.
  • Заперечувати проти обробки ваших Персональних даних. Це право існує, коли ми спираємося на законний інтерес як на юридичну основу для нашої обробки, і є щось у вашій конкретній ситуації, що змушує вас заперечити проти нашої обробки ваших Персональних даних на цій підставі. Ви також маєте право заперечити, якщо ми обробляємо ваші Персональні дані для цілей прямого маркетингу.
  • Подайте запит на видалення ваших Персональних даних. Ви маєте право попросити нас видалити Персональні дані, якщо для нас немає вагомих причин продовжувати їх обробку.
  • Подайте запит на передачу ваших персональних даних. Ми надамо вам або вибраній вами третій стороні ваші Персональні дані у структурованому, широко використовуваному, машиночитаному форматі. Зверніть увагу, що це право поширюється лише на автоматичну інформацію, на використання якої ви спочатку надали згоду, або де ми використали цю інформацію для виконання контракту з вами.
  • Відкликати свою згоду. Ви маєте право відкликати свою згоду на використання ваших Персональних даних. Якщо ви відкликаєте свою згоду, ми не зможемо надати вам доступ до певних функцій Сервісу.

Реалізація ваших прав на захист даних GDPR

Ви можете скористатися своїми правами на доступ, виправлення, скасування та заперечення, зв’язавшись з нами. Зверніть увагу, що ми можемо попросити вас підтвердити свою особу, перш ніж відповідати на такі запити. Якщо ви зробите запит, ми зробимо все можливе, щоб відповісти вам якомога швидше.

Ви маєте право поскаржитися в орган із захисту даних щодо збору та використання нами ваших персональних даних. Для отримання додаткової інформації, якщо ви перебуваєте в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ), зверніться до місцевого органу захисту даних в ЄЕЗ. Контактні дані органів захисту даних у Європейському Союзі доступні тут.

Контролер даних та спеціаліст із захисту даних

Якщо ви проживаєте в Україні, країні Європейського економічного простору або в Швейцарії, то ваші персональні дані, зібрані Компанією, контролюються спеціалістом із захисту даних Пульс, який знаходиться за тією ж адресою, і з ним також можна зв’язатися електронною поштою за адресою support@pulse.ua

Ваші права відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”

Відповідно до цієї Політики конфіденційності та за законом, якщо ви є громадянином України, у вас є такі права:

  • Право на повідомлення. Ви повинні бути належним чином повідомлені, які категорії Персональних даних збираються та цілі, для яких Персональні дані використовуються.
  • Право доступу / право запиту. Закон України “Про захист персональних даних” дозволяє вам запитувати та отримувати від Компанії інформацію щодо розкриття ваших Персональних даних, які були зібрані Компанією або її дочірніми компаніями протягом останніх 12 місяців, третій стороні для цілей прямого маркетингу третьої сторони.
  • Право сказати «ні» продажу Персональних даних. Ви також маєте право попросити Компанію не продавати ваші Персональні дані третім особам. Ви можете подати такий запит, відвідавши розділ «Не продавайте мою особисту інформацію» або веб-сторінку.
  • Право знати про ваші Персональні дані. Ви маєте право вимагати та отримувати від Компанії інформацію щодо розкриття наступного:
  • Категорії зібраних Персональних даних
  • Джерела, з яких були зібрані Персональні дані
  • Ділова або комерційна ціль збору або продажу категорій персональних даних
  • третіх сторін з ким ми передаємо персональні дані Конкретні частини персональних даних, які ми зібрали про вас
  • Право на видалення Персональних даних. Ви також маєте право вимагати видалення ваших персональних даних, які були зібрані за останні 12 місяців.
  • Право не бути дискримінованим. Ви маєте право не зазнавати дискримінації за реалізацію будь-яких прав ваших Споживачів, у тому числі шляхом:
  • відмови у наданні вам товарів або послуг
  • різних цін або ставок на товари чи послуги, включаючи використання знижок чи інших переваг або накладення штрафів;
  • рівень або якість товарів або послуг для вас. Це означає, що ви отримаєте іншу ціну або тариф для товарів або послуг або інший рівень або якість товарів або послуг.
Не продавайте мою особисту інформацію

Ми не продаємо особисту інформацію. Однак Постачальники послуг, з якими ми співпрацюємо (наприклад, наші рекламні партнери), можуть використовувати технологію в Сервісі, яка «продає» особисту інформацію, як визначено законом України “Про захист персональних даних”.

Якщо ви бажаєте відмовитися від використання вашої особистої інформації в рекламних цілях на основі інтересів і цих потенційних продажів, як визначено законодавством України, ви можете зробити це, дотримуючись наведених нижче інструкцій.

Зауважте, що будь-яка відмова залежить від браузера, який ви використовуєте. Можливо, вам доведеться відмовитися від усіх браузерів, які ви використовуєте.

Веб-сайт

Ви можете відмовитися від отримання персоналізованої реклами, яка обслуговується нашими Постачальниками послуг, дотримуючись наших інструкцій, представлених у Сервісі:

  • з нашого банера сповіщення «Згода на використання файлів cookie»
  • або з нашого банера «Не продавайте мою особисту інформацію»
  • або за посиланням «Не продавайте мою особисту інформацію»
Мобільні пристрої

Ваш мобільний пристрій може давати вам можливість відмовитися від використання інформації про програми, які ви використовуєте, щоб показувати вам рекламу націлені на ваші інтереси:

  • «Відмова від реклами на основі інтересів» або «Відмова від персоналізації реклами» на пристроях Android
  • «Обмежити відстеження реклами» на пристроях iOS.

Ви також можете припинити збір інформації про місцезнаходження зі свого мобільного пристрою, змінивши налаштування на вашому мобільному пристрої.

Заява про конфіденційність дітей

Ця заява про конфіденційність дітей пояснює нашу практику з повагою до онлайн-збору та використання особистої інформації дітей віком до тринадцяти років, а також надає важливу інформацію щодо їхніх прав відповідно до законодавства щодо такої інформації.

Цей Сайт не призначений для дітей віком до тринадцяти років, і ми свідомо НЕ збираємо особисту інформацію від дітей віком до тринадцяти років як частину Сайту. Ми перевіряємо користувачів, які бажають надати особисту інформацію, щоб запобігти наданні такої інформації користувачам віком до тринадцяти років. Якщо нам стане відомо, що ми ненавмисно отримали особисту інформацію від користувача віком до тринадцяти років як частину сайту, ми видалимо таку інформацію з наших записів. Якщо ми змінимо нашу практику в майбутньому, ми отримаємо попередню, підтверджену згоду батьків, перш ніж збирати будь-яку особисту інформацію від дітей віком до тринадцяти років як частину Сайту.
Оскільки ми не збираємо жодної персональної інформації від дітей віком до тринадцяти років як частину Сайту, ми також свідомо НЕ поширюємо таку інформацію третім особам.
Ми свідомо НЕ дозволяємо дітям віком до тринадцяти років публічно публікувати або іншим чином поширювати особисту контактну інформацію через Сайт.
Оскільки ми не збираємо жодної персональної інформації від дітей віком до тринадцяти років як частину Сайту, ми НЕ обумовлюємо участь дитини віком до тринадцяти в онлайн-діяльності Сайту наданням персональної інформації.

Майте на увазі, що ваш запит не гарантує повне видалення вмісту або інформації, опублікованої в Інтернеті, і що закон може не дозволяти або вимагати видалення за певних обставин.

Посилання на інші веб-сайти

Наш сайт може містити посилання на інші веб-сайти, які не керуються нами. Якщо ви натиснете посилання третьої сторони, ви будете перенаправлені на сайт цієї третьої сторони. Ми наполегливо радимо вам ознайомитися з Політикою конфіденційності кожного сайту, який ви відвідуєте.

Ми не контролюємо й не несемо відповідальності за вміст, політику конфіденційності чи практику будь-яких сторонніх сайтів чи служб.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Ми можемо час від часу оновлювати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо вас електронною поштою та/або помітним повідомленням на нашому Сайті, перш ніж зміни набудуть чинності, і оновимо дату «Останнє оновлення» у верхній частині цієї Політики конфіденційності.

Рекомендуємо періодично переглядати цю Політику конфіденційності на предмет будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх розміщення на цій сторінці.

Зв’яжіться з нами

Якщо у вас виникли запитання щодо цієї Політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами за адресою: support@pulse.ua